To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące
hola wszystkim:)
Agnieszka Lange z Gdańska studiuje na PG budowlanka:P
autostop tylko lokalnie niestety:/
obecnie szukam czegoś nowego i mam nadzieję że to znajdę ;)
kontakt gg 10214608 skype agnieszkalange
tyle chyba wystarczy na początek reszta sie w praniu okaże
buena noche
Ostatnio edytowany przez inesss (2010-03-20 00:15:11)
Paulina PaszkiewiczUżytkownik
Paulina Paszkiewicz, rocznik '89
Studiuję geografię na Uniwersytecie Pedagogicznym w Krakowie. Pochodzę z Włodawy (takie małe miasteczko na wschodzie)
Stopem nie podróżowałam, ale zamierzam zacząć
Kontakt:
GG 7582338
mail: paulinaa.paszkiewicz@gmial.com
Ostatnio edytowany przez Paulina Paszkiewicz (2010-04-11 12:12:01)
hej,
mam na imię Tymek. Rocznik 87. Studiuje w Krakowie na UEKu Informatyke i Ekonometrię. Jestem zainteresowany wszelkimi bliższymi lub dalszymi wyprawami/wojażami
Nawet spontanicznie, więc podaję telefon i gg: 2788897 i 516046484
MalwiszczeUżytkownik
Siemanko
Malwina Tomaszewska, studentka 3 roku fizjoterapii w Katowicach. Mieszkam w Gliwicach,ale jak dobrze pójdzie to od września we Wrocławiu
Podróżowało się stopem tu i tam ale jak na razie tylko po Polsce.
Bardzo chętnie wpadnę na jakieś spotkano (do Krakowa czy Wrocławia nie mam daleko wiec zawsze można jakoś się tam jakoś dostać )- a jeszcze chętniej spakuję znowu plecak i z uśmiechniętą mordką zacznę łapać stopa;)
gg 4416975 --> piszcie kiedy tylko chcecie
Witam
Marcin Ryba, rocznik 88
Mieszkam niedaleko Krakowa, w Krakowie studiuje na polibudzie 1 rok mechanika i budowa maszyn,
tak wogóle to mało jeżdze stopem co mam nadzieję że się zmieni w najbliższym czasie
gg: 2422764
tel: 514014266
No jak coś pisać chętnie porozmawiam
Pozdrowionka
Hej.
Kinia z Torunia. Mam 29 lat studiuję turystykę i rekreację na I pierwszym roku na UMK.
Poza studiami dorywcza praca i głównie harcerstwo, ale także wspinaczka, a zimą deska i łyżwy.
Podróże stopem najczęściej w czasie obozów i wyjazdów harcerskich, ale nie tylko. Najdłuższa podróż stopem: Toruń- Bieszczady w 1,5 dnia.
Teraz mam niezbyt dużo czasu, ale w wakacje chętnie pojeżdżę po Europie.
GG: 4929569.
Pozdrowionka
Witam Wszystkich!
Rocznik `84. Student dziennikarstwa na SWSPiZ w Łodzi.
Czasami jest dobrze przejrzeć NK.
Przez posta tam trafiłem tutaj.
Do tej pory nie miałem z kim się wybrać na takie eskapady.
Kiedyś na MTV był program Euro Trip.
Kamera towarzyszyła kilku parom.
Nie mieli pieniędzy. Ani telefonów itp.
Plecak ubrania i butelka wody.
Mieli jak najszybciej przemierzyć Europę. Po drodze zadania dodatkowe.
Od tamtej pory marzę by wziąć plecak i z kimś kto myśli podobnie wybrać się w taką podróż.
Liczę na to, że tu właśnie znajdę taką możliwość.
O mnie coś może:
sport, tym żyje, właściwie wracam z powrotem po przerwie,
biegnie, pływanie, narty, żagle, badminton,
dziennikarstwo studiuje bo lubię pisać,
pracuje,
gotuje - mogę się przydać na jakimś wyjeździe,
100 pomysłów na minute,
nie lubię siedzieć i nic nie robić,
jak ktoś ma ochotę pogadać - 4240026
p.s.
za mną Turcja, Hiszpania, Bułgaria, Włochy...
ale i tak Polki są najpiękniejsze!!!
Ostatnio edytowany przez Michał (2010-03-25 17:24:38)
Witam wszystkich zacnych członków tegoż to forum,
Rocznik jak wielu z was 89, I rok Finansów i Rachunkowości na wydz. zarządzania UG. Jeżeli chodzi o podróżowanie autostopem to jest kompletnym łosiem , ale mam nadzieje że w najbliższym czasie się to zmieni
.
Co do zainteresowań to głównie sport , w sumie każdy, ostatnio gram w tenisa stołowego 3-4x w tyg, poza tym komputery, i chęć zmienienia czegoś w swoim życiu.
P.S. Mam na imię Jacek,
P.S.' GG: 8294225
P.S.'' Z chęcią poznam autostopowiczów z trójmiasta , bo sam póki co na pewno dupy nie ruszę
Pozdrawiam panów i pięknie panie
Ja również witaaaaam wszystkich!
Będzie krótko i na temat :] A więc:
* studentka chemii na politechnice wrocławskiej
* rocznik '90
* jeśli chodzi o zainteresowania to głównie żeglarstwo, góry, chemia, dobreee książki i oczywiście podróże ^^
* lubię gotować i piec ciasta
* doświadczenie w podróżowaniu stopem całkiem spore
* chętnie wybiorę się do:..... praktycznie każdego miejsca na ziemii
Mam nadzieję, że do zobaczenia na wyjazdach i imprezach!
Mój tel. 693144234
Cześć cześć!
Ania Rakoczy, 20 lat, II rok polonistyki (z miłości) i I rok dziennikarstwa (z ciekawości).
Miejsce pobytu - Wrocław, miejsce powrotów - granica Kujawsko-Pomorskiego z Warmią i Mazurami
Stopem podróżowałam tyle, co nic, ale mam za sobą kilka zorganizowanych i zbiurokratyzowanych wycieczek (w stylu Camp America).
Wielkie nadzieje wiążę z tym portalem i z Wami, moi drodzy Od dłuższego czasu kombinuję, jak przy minimalnych kosztach zobaczyć jak najwięcej i każdy chyba ostatecznie doszedłby do wniosku, że odpowiedź jest tylko jedna - autostop plus nocleg załatwiony drogą Hospitality czy Couch Surging. Plus sympatyczni towarzysze podróży, coby bezpieczniej i cieplej było
Póki co marzę o europejskich stolicach, a jesli życie dostarczy pomyślnych okoliczności - chętnie zapuszczę się do Azji.
Na co dzień trochę czytam (studia), trochę piszę (gazeta młodych), trochę gram (zakurzona gitara), trochę śpiewam (notoryczne powroty i odejścia z chórów), trochę jeżdżę (kolejne marzenie do spełnienia - na Mazury rowerem!).
Póki co - tyleż. Pozdrowienia i do zobaczenia (póki co - w innych działach ).
Namiary:
mail: annarakoczy@gmail.com
gg: 4002863
tel. : 507 892 135
adres: DS Słowianka ;]
Ostatnio edytowany przez Aniania (2010-03-28 18:42:52)
lepiej późno niż później, więc...
Pamela rocznik '89 zamieszkała w Brzesku, aktualnie przechowuję się w Rzeszowie (ale już niedługo chyba)
na co-dzień: studentka TIRu na URZ, pilot wycieczek, wychowawca i opiekun kolonijny, animator czasu wolnego
w wolnych chwilach: jazda na snowboardzie, basen - kocham wodę, robienie wszystkiego co się da i walczenie z nic-nie-robieniem, szukanie tego "czegoś " w życiu , podróże , zabawa
ja?: pogodna, uśmiechnięta, niecierpliwa - lubię mieć wszystko na już, lubię ludzi ogarniętych , konkretnych i mających cel w życiu... i żyję tak jak gdyby jutra miało nie być, bo lepiej żałować, że się coś zrobiło niż żałować że się tego nie zrobiło
doświadczenie stopowe: autostopowo tylko w Dreźnie,bo zima była ale planów jest 100/min
także do zobaczenia w drodze!
gg:4239204
obywatel Karol, l. 20:
data ur. 31.05.1989r.
miejsce zamieszkania: Tychy*, woj. śląskie
aktualne zajęcie: studia, kierunek lekarsko-dentystyczny na Śląskim Uniwersytecie Medycznym w Katowicach, oddział w Zabrzu [dawniej: Śląska Akademia Medyczna]
zamieszkały w: akademiku
stan cywilny: kawaler
hobby: taniec towarzyski, kostka Rubika, komputery, rowery
od siebie: jestem totalnie zielony w te klocki i nie wiem czego oczekiwać a za dużo czasu poza wakacjami to ja nie mam, bo kierunek niełatwy... q;-)
pozdrawiam i oby do zobaczenia!
*) Kto nie wie skąd pochodzi Tyskie? q;-)
No to ja też się tu wpiszę
Iza-nie mówcie do mnie Iska bo nienawidzę a chyba nicka się już nie da zmienić
Skąd jestem? Trudno powiedzieć konkretnie. Urodziłam się koło Kazimierzy Wielkiej, mieszkałam między Pińczowem a Buskiem Zdrojem, następnie koło Rzymu a teraz mieszkam sobie w akademiku w Krakowie. Studiuję resocjalizacje na Uj. Co do stopa to nie jeździłam, ale się wybieram oczywiście Jeśli chodzi o języki to oprócz polskiego to tylko włoski, uczyłam się angielskiego i francuskiego ale cienko, więc szukam kogoś na korki w trakcie podróży
Aha rocznik 88 No to chyba tyle
Paweł jestem Urodziłem się i mieszkam we Wrocławiu, tutaj studiuję na UP Gospodarkę Przestrzenną
O forum przeczytałem na nk i od razu mi się spodobało. Od jakiegoś czasu myśleliśmy z kolegą o wycieczce autostopem do Portugalii więc uczestnictwo na forum i wszelakie zdobywanie doświadczenia w takich wypadach to duzy +
) Stopem jeszcze nie jeździłem więc mam nadzieje że niedlugo sie to zmieni
aha, rocznik 90 jestem
Użytkownik
Witam Was wszystkich !
Na imię mam Agnieszka, pochodzę z Gorlic, a aktualnie mieszkam w Krakowie na miasteczku agh, bo właśnie na tej wspaniałej uczelni studiuję (ah ta skromność ;p) Jestem z rocznika '89 - osoba ze mnie ciekawa świata, ludzi, nowych wyzwań i ogólnie to we wszystkim znajdę coś co mnie zanteresuje ( a przynajmniej się staram ) Uwielbiam podróże, orient, obce kultury, góry, sport i muzykę ( to tak bardzo w skrócie )
Stopem jeździłam na razie tylko po Polsce, i praktykuję to cały czas (zawsze jak się wybieramy w góry to tylko takim środkiem transportu - innego sobie nie wyobrażam , lubię również zwiedzać miasta w Polsce stopem, jednak na razie dopiero zaczynam, bo nie zawsze da się załatwić nocleg - jeśli ktoś by był chętny na takie podróże to niech się odezwie
Na wakacjach miałam też ze znajomymi plany wybrania się na stopa do Hiszpanii. Niestety wyczytałam w necie, że z łapaniem stopa tam jest dosyć ciężko, a my pewnie będziemy mieć coś koło 2 tygodni na dojazd, pobyt i powrót, poza tym to nasza pierwsza eskapada za granicę, więc chyba zmienimy plany na coś bliższego jak na pierwszy raz:) Ale ciągnie mnie za granicę bardzo, więc na każdy projekt będę chętna, jeśli tylko czasowo mi będzie odpowiadał. żeby zobaczyć cały świaaaaaaaat !
Chyba trochę za bardzo się rozpisałam
Ale mam nadzieję, że różne fajne pomysły będą mogły się urzeczywistnić dzięki temu forum !
A, i na wszelkie integracje się zgłaszam, jak i również zapraszam do Krakowa i na grilla na ms ! I widzę, że dość sporo osób jest stąd, więc możnaby coś pomyśleć.
Moje namiary:
gg: 3149103
kom 501608027
adres: miasteczko agh Kraków
Ostatnio edytowany przez blueberries (2010-04-02 16:31:19)
Kamil Bartkowsi 21 lat - 3 grudzien 1988
Pochodzę z małej wsi na Warmii, obecnie studiuję w Sopocie na Uniwersytecie Gdańskim na wydziale ekonomicznym i na tym samym kierunku już 3 rok.
Jeśli chodzi o podróże stopem, to jeszcze tego nie próbowałem, ale bardzo bym chciał. Języki: niemiecki, angielski i troszeczkę hiszpański. Lubie przygody, pływanie i wypoczynek na jeziorkiem
gg 8942390 kom 668362650 email: kamilsiwek@interia.pl
pomarańczaUżytkownik
Witam wszystkich autostopowiczów!
Asia jestem, rocznik 90. W Łodzi mieszkam i też tu studiuję biologię.
Ze stopem niestety jeszcze nie miałam styczności, ale trzeba to zmienić. Potrzebuję tylko małej pomocy przy stawianiu pierwszych kroków w tej dziedzinie:)
Więcej o mnie: troszke nieśmiała jestem,ale gdy się rozkręcę to jest wesoło kocham góry, adrenalinę, pomarańcze i słodycze. Słucham muzyki różnej:od reggae po rocka, filmem i książką też się interesuję. Lubię się czasem zmęczyć
gg: 4604940
emil: asiulkaa.p@gmail.com
pozdrawiam!
Witajcie, cześć i czołem...! Teraz kolej na mnie...
Nazywam się Basia. Rocznik 89. Studiuję inżynierię środowiaska na Politechnice Śląskiej w Gliwicach i tam też mieszkam. Mam nadzieję,że znajdzie sie tu jeszcze jakiś łosiek z polibudy oprócz mnie:P
Z informacji mniej ważnych to... w sumie sama nie wiem, co napisać. Lubię czytać (zwłaszcza Marqueza, Coetzee'go, a z mniej obciążającej literatury to Pratchetta i niedawno "odkrytego" Christophera Moore'a), jeździć na rowerze, malować, słuchać muzyki, obejrzeć dobry film... w tej kwestii niczym Was nie zaskoczę
Jeśli chodzi o autostop... nie miałam jeszcze z nim zbyt wiele do czynienia. Właściwie to jestem kompletnie zielona, aczkolwiek chętnie zmienię ten stan rzeczy;).
Jakby ktoś chciał sie skontaktować to:
GG: 406913
e-mail: basiapyrek89@o2.pl
Pozdrawiam:)