To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące
Cześć!
Jestem Ania (ur. 10 lipca 1989).
Studiuję na PAMie w Szczecinie i tutaj obecnie mieszkam.
W autostopowaniu doświadczenie mam niewielkie ( tylko Polska jak dotąd), ale w wakacje zamierzam to zmienić
Lubię slodycze, dobrą zabawę i.... podróże co chyba nikogo nie dziwi
Moje gg: 5504871
Pozdrawiam, Ania
SIEEEEEEEEEEMA
Mówią na mnie Pucha, lub różne odmiany tego przezwiska. W dowodzie
napisano: Konrad Maryńczak, ur,24.12.1990. W Pyskowicach:)
W tymże pieknym mieście, na codzień można mnie spotkac w godzinach
nocnych,kiedy mam czas oD zajęc
Studiuję WF, w Katowicach, na AWFie nie muszę dodawać
Lubie pograc w piłkę nożną-cos tam se pykam, i rywalizować w prawie
każdym już i jeszcze nie wymyślonym sporcie.Mam nadzieję poznać
fajnych ludzi, i mieć opowiadać jak swoje przygody ospałym kumpom
siedzącym na codzień w pijalni piwa ,bąź krzątających się po
dyskotekach.
Z muzyki, lubie Punk Rocka, ska reeage, i ogólnie pozytywne
nastawienie troche kucharzę
więc może warto wziąść mnie na
chociaż jeden wspólny Euro,badx Krajo Trip:)
W autostopowaniu ,większych doświadczeń niestety brak, ale robiło sie
parę razy skromne paredziesiąt kilometrów
Mój numer gg: 9160073 , numer teleofnu : 693899966 , adres dla
wtajemniczonych
PozdrO! pucha...@o2.pl @gmail.com
AA:D lubię imprezy, więc jak ktoś z bliska, globtroterów będzie w pobliżu to pisac, dzwonić, i umawiamy sie na przysłowiowe PIWO:)
Siemanko!
Na początek napiszę, iż bardzo, ale to bardzo się cieszę, że znalazłem się na tym forum.
Nazywam się Tomek, zwany najczęściej kulą. Mieszkam w przecudnej urody akademiku 'SPARTAKUS' na Sępolnie. Za 2 tygodnie skończe 22 lata, studiuje na 2 roku wrocławskiej AWF. Wczesniej uczęszczałem na zajęcia ówczesnej AE, obecnie Uniwersytetu Ekonomicznego, z którego zrezygnowałem po 1 roku
Moją pasją jest różnorodna aktywność ruchowa, szczególnie piłka ręczna. Jestem fanem niskobudżetowych podróży. Moim wymażonym celem podróży jest Kuba oraz Serbia Lubie także muzykę, alkohol, oraz książki (polecam Into The Wild - powinna się spodobać w tym gronie ludzi). Ponadto uwielbiam góry oraz zwierzaki
W wolnych chwilach zajmuje się karmieniem łabędzi oraz zaganiam bydło do zagrody.
Pozdrawiam mamę i tatę. Kibic Pamapolu Siatkarz Wieluń! Szigidaga Szigidaga
Ostatnio edytowany przez kula (2010-02-22 18:44:16)
Użytkownik
hej jestem Martyna, ale może być Martyn
rocznik '88, więc jak się można szybko zorientować mam 18naście lat - już na zawsze! Pochodzę z Wałcza, studiuję i mieszkam w Szczecinie - trzeci rok Turystyki i Rekreacji (rekreacja ponad wszystko, ale turystyka też super:D). Lubię siatkówkę, narty, piłkę nożną (Chelsea!), dobre książki, piwo, poznawać ludzi, a co najważniejsze kocham podróże. Autostop nie jest mi obcy, ale chcę tą znajomość jeszcze pogłębić
jeśli chodzi o marzenia dotyczące podróży to.. chcę je wszystkie spełnić
a tak serio to w najbliższej przyszłości liczę na to, że uda mi się odwiedzić Barcelonę, a w dalszej Amerykę Południową
mam nadzieję, że poznam tu szalonych ludzi i będę się dobrze bawić
nr gg 1204039
e-mail merka@o2.pl
pozdrowionka
Użytkownik
może i pikuś, ale nie dla kogoś kto cały tydzień jest albo w pracy, albo na uczelni. Oczywiście jest jeszcze możliwość, że doba się wydłuży do 48h a tydzień do 12 dni
Witam Serdecznie !
Nazywam się Artur i... NIE jestem Anonimowym Alkoholikiem (A już na
pewno nie Anonimowym!)
Ale za to BackPackerem jak najbardziej mogę się nazwać.
Zagorzały fan RyanAir-a.
Miłośnik sportów różnych szczególnie Paintballa sportowego.
Aktualnie mam Gap Year i chętnie rozważę KAŻDY wyjazd. Moje planowane
kierunki na ten rok to: Ukraina (Krym, Odessa może jeszcze dalej na
wschód?), Maroko (Fez), Hiszpania zawsze, albo inne jak się ciekawe
napatoczą.
Od pewnego czasu marzy mi się wyjazd do Peru (Iquitos), ale to jest
straszliwie drogie przedsięwzięcie.
Z ostatnich Tripów byłem w Pradze na Sylwestra, wcześniej w grudniu
urządziłem sobie z bratem EuroTrip (Edynburg, Alicante, Maastricht,
Amsterdam).
Posiadam samochód Peugeot 106 i nie zawaham się go użyć w celach
turystycznych! (oferty wspólnych przedsięwzięć mile widziane).
Peugeot pali niewiele, więc zrzuta na bene będzie równie mała.
Pozdro 700 i do zobaczenia na szlaku
ps. kontakt w profilu a telefon: 697 414 trzystatrzynaście
Ostatnio edytowany przez Amigo (2010-03-12 14:00:52)
Siema:) Brydżitsu się kłania:P znaczy Brygida imię me, rocznik 89:) korzennie pochodzę z lubelskiego (Radzyń Podlaski), obecnie zamieszkuję Bydgoszcz ale w tym roku planuję przenieść się na Śląsk:)) doświadczenie w autostopowaniu jakieś mam, jeździłam do Niemiec, na Litwę, Łotwę, ale i tak Poland is Poland:P jam chętna na jakiekolwiek wypady więc w razie W piszta propozycje:) gadu moje 11597345 albo pw po prostu:)
Witam
"Jazda stopem to fajna rzecz " =)
Mieszkam w Toruniu studiuje Turystykę i Rekreację i chyba tyle.
o to nr gg:2961055 jak by ktoś chciał nawiązać głębszy dialog na temat podróży itp.
Pozdrawiam
Artur
Użytkownik
Cześć
Żaneta się zwę i lat mam już prawie 22
Jestem z Tychów ale ostatnimi czasy więcej przebywam w Katowicach..( swoją drogą ciekawa jestem kto też jest ze Śląska ) .
Studiuję, pracuję i mimo, że brzmi ambitnie, generalnie się obijam
Mam jobla na punkcie muzyki i festiwalów, przepadam za górami, podróżami, pociągami i kocham spać w namiocie.
W autostopowaniu właściwie jestem nowicjuszem, ale szybko się uczę ;-)
( mam za sobą kilka krótkich tras po Polsce).
No nic no ... jakby co pytać
5721859 gg
793-390-671 kom
victoria88@wp.pl poczta jak się można domyślić ;-)
siemaa ;]
Również jako nowicjusz pragnę się przedstawić... oficjalnie Patrycja, na codzień parówa.
Urodzona w styczniu zacnego '89 w Radomiu gdzie do niedawna spędzałam większość czasu, obecnie zamieszkuję Lublin, gdzie studiuję biotechnologie
muzyka przeróżna, ale głównie z naciskiem na reggae, rock, po za tym do ulubionych zajęć należy obijanie się, impreza, piwkoo ze znajomymi, dobry film, jakaś książka, kiedyś siatka, obecnie troche sporty walki
co do autostopowania to doświadczenie zerowe niestety, jestem całkiem zielona w tym temacie, także licze na jakieś wsparcie ;p
jakby co too
gg: 9780957
poczta: paruf@wp.pl
pzdr
Myślę, ze w końcu mogłabym napisać coś od siebie;d
mam na imię Małgorzata, Gosia, mówcie jak wam pasuje.
jestem z Zachodniopomorskiego, gdzie tez studiuje.
kierunek nietypowy i przewspaniały ;d -etnologie
lat 21
doświadczenie autostopowe, najdłuższy wyjazd to 1800 km
myślę ze autostop nie jest jedynie możliwością bezpłatnego dojazdu do danego miejsca.
jest tez możliwością obserwacji wielu ludzie, zobaczenia wielu miejsc, i znalezienia się w rożnych sytuacjach, przy których trzeba nieco pogłówkować. jest zarówno zabawa jak i nauka.
lubię ludzi choć zawsze zachowuje jakiś stopień nieufności .
w podróżowaniu poszukuje różnorodności od naszego codziennego życia i nastawiam się na poznawanie innych kultur i ich przedstawicieli.
Marze o Wschodzie- tym całkiem bliskim, chciałabym zwiedzić wszystkie kraje powstałe po rozpadzie ZSRR.
to na dobry początek;d
ale tak na prawdę to wszystkie państwa mnie ciekawią;p
teraz reklama;p xd
- no jeśli ktoś albo raczej któraś, byłby chętny na wyjazdy w te rejony to polecam się.
- no i jakieś wyjazdy z osobami z okolicy mojego miejsca zamieszkania na weekendy
ale preferuje dziewczyny, bo nie wiem jak mój chłopak zniósłby gdybym wyjechała gdzieś z facetem;p
i kontakt
- 2515055
a skypa nie pamietam
pozdrawiam
Witam :]
Przedstawię się, a co! Na imię mi Gośka, pochodzę z Opola, ale od hmm.. pięciu lat zamieszkuję sobie we Wrocławiu. Studiuję filologię angielską i ekonomię, oba kierunki na uniwerku.
W autostopowaniu jestem nowicjuszką, ale chciałabym to zmienić
Muzyki słucham różnistej, głównie rock metal i punk. Jestem jedną z tych osób, które czekają na kolejny Woodstock.
Moją pasją są języki, głównie niemiecki i angielski. Ostatnio rozpoczęłam naukę hiszpańskiego i szwedzkiego... początki ciężkie są.
Trochę już zwiedziłam za pomocą różnistych środków transportu i jest kilka miejsc, do których chciałabym wrócić; Londyn jest na pierwszym miejscu (jakby ktoś się wybierał to się piszę :] )
Lubię poznawać nowych ludzi i uczyć się od nich przedziwnych rzeczy.
Pozdrawiam i mam nadzieję, że spotkamy się w drodze
gg po lewej
mail: soitgoes@gazeta.pl
Jestem z Lublina, przeczytałem prawie cały portal autostop, czekam az zrobi sie cieplej i chetnie bede wyjezdzał na weekendy gdziekolwiek, takze odpisze na kazdego mejla
Lat 21, student, lubie duzo sluchac muzyki, cwiczyc sztuki walki, plywac, czytac ksiazki, skladac origami
edit, chetnie pojade do Berlina, Amsterdamu, Pragi. Bylem dotychczas we Francji!
Ostatnio edytowany przez fonky73 (2010-03-07 18:23:13)
Radek z Krotoszyna (woj Wlkp), lat 21, obecnie pracuje w firmie chłodniczej (maluje lodówki
Narazie raczej rzadko podróżowałem raczej z braku czasu niż chęci. Obecnie raczej tylko wypady weekendowe. Doświadczenie mam takie średnie, lubie podróżowac z kims, samemu troche nudno
Obecnie planuje jakiś wypad na mazury na przełomie kwietnia/maja.
A później jak czas pozwoli to chce zobaczyć lazurowe wybrzeże i odwiedzić Hiszpanie.
Co lubie ?
Fotografować (jak jest czym), zwiedzać zamki, muzea, parki itp, lubie przygode i spanie pod namiotem, lubie podziwiać gwiazdy, lubie morze ale góry chyba bardziej.
Do muzyki mam średnie podejście, w lesie nie wyobrażam sobie słuchania muzykia ale w pracy to co innego. Raczej stare polskie spokojnie kawałki.
Kontakt ?
GG w profilu z lewej
Email numer477@gmail.com
Ostatnio edytowany przez Frank (2010-07-09 20:30:54)
Witam!
Jestem Adrian, nazwisko co bystrzejsze osoby rozszyfrują z nicka którego wolę zdecydowanie bardziej niż imię.
Wiekiem widzę że zawyżam troszkę średnią, bom rocznik '86 jest.
Pochodzę z Wodzisławia Śląskiego (przy czeskiej granicy), lecz przebywam głównie w Opolu ze względu na studia.
Studiuję informatykę, pracuję jako programista nad dwiema grami strategicznymi (a co tam?! pochwalę się - trzecia już się na świecie sprzedaje). Z rzeczy które warto o mnie wiedzieć to pewnie to, że jestem introwertykiem (jeśli kogoś interesuje to warto pogooglować troszkę na temat introwertyzmu, albo się dzieki temu dowiecie że sami nimi jesteście, albo uświadomicie sobie co nieco o swoich znajomych których zachowania możecie nie rozumieć ).
Niestety moje doświadczenie jeśli chodzi o podróże zagraniczne (i w ogóle autostopem) jest niemalże zerowe, ale mam nadzieję że pomożecie mi to zmienić.
gg: 5534103 (często siedzę po nockach, zazwyczaj do 3, 4 nad ranem spokojnie można mnie złapać jak ktoś potrzebuje się wygadać czy coś)
mail: bleck[at]onet[dot]eu
tel staram się nie podawać w internecie (z racji wykształcenia wiem że nie jest to najlepszy pomysł), jak ktoś czuje że potrzebuje to zapraszam na gg.
Witam, tu Sonia z Poznania. Studiuję filologię hiszpańską na UAMie. Mam zamiar się wybrać, jak tylko wiosna przyjdzie na dobre, do Krakowa i Wrocławia. A w wakacje chcę się kopsnąć do Hiszpanii, a w przyszłości do Ameryki Łacińskiej:D Oczywiście marzy mi się jeszcze sto innych miejsc, ale te to takie priorytety.
Jakby ktoś się chciał w tamte rejony wybrać, moje gg:4410071
Witam wszystkich
Jestem Tomasz, mam 22 lata. Pochodzę z okolic Raciborza (~80km na południe od Opola). Aktualnie studiuje na Politechnice Opolskiej na kierunku informatyka (4rok).
Moja przygoda z autostopem jest poziomie zerowym. Co do wycieczek po Europie to zwiedziłem już prawie wszystkie kraje na południe oraz zachód od naszej Polski. Tak na marginesie to najbardziej z nich podobała mi się Chorwacja oraz Grecja. Piękne, magiczne kraje, cudowne plaże itd
Moje hobby to: jazda na rowerze, nartach, pływanie i takie tam.
gg. 6622666, cały czas dostępne, jeśli ktoś by chciał zagadać to zapraszam
Ostatnio edytowany przez Tomcen (2010-03-15 16:09:35)