AutoStop

To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Moda

Ogłoszenie

Przenosiny forum!:) Od dzisiaj to forum na wielotematyce zostanie jedynie naszym archiwum- nie będą mogli się już rejestrować nowi użytkownicy, czytać wypowiedzi będą mogły także osoby nie zalogowane, nie będzie można tworzyć nowych tematów, wątków i odpowiadać na nie. Adres nowego forum na naszym serwerze- brak reklam i pełna kontrola nad tym co się tam dzieje oraz z fajniejszą nazwą jest pod adresem: www.autostopik.pl Zapraszam wszystkich do rejestracji na naszym nowym forum- wszystkie tematy przeniosłem więc od razu możecie je kontynuować. Jeśli tylko macie ochotę to adres naszego forum możecie jak najbardziej rozreklamowywać wśród znajomych :) NOWE FORUM: www.autostopik.pl

#81 2010-04-08 18:23:41

LuXuSówna

Użytkownik

6655535

Re: Parę słów o sobie i jakis kontakt

Witam nazywam się Karolina Grzybowska, rocznik '90. Wychowałam się w Górowie Iławeckim ( mała mieścina na Warmii ), liceum spędziłam w Olsztynie, dziś studiuję Wychowanie Fizyczne na AWFiS w Gdańsku Cóż tu dużo pisać... Interesuję się większością dyscyplin sportowych, najbliższe memu sercu są sztuki walki. Bardzo lubię ruch, nie nienawidzę siedzieć w domu... Uwielbiam poznawać nowych ludzi, nie lubię się nudzić, chyba jestem uzależniona od adrenaliny
Jak na pierwszy raz myślę,że wystarczy
kontakt do mnie: GG: 6655535, mail: karola1408@gmail.com
pozdrawiam was:)

Ostatnio edytowany przez LuXuSówna (2010-04-08 18:26:13)

#82 2010-04-09 17:10:25

Ann

Użytkownik

Punktów :   

Witam!
Ania vel Annise, lat:22 [mam nadzieję, że nie najstarsza tu ]
Mieszkam i pracuję w Gnieźnie.
Studiuję w Poznaniu w Wyższej Szkole Bankowej.

Kocham muzykę, książki, filmy. Lubię poznawać nowych ludzi. Jestem otwarta na nowe wyzwania - dlatego też znalazłam się tu.
Nigdy wcześniej w ten sposób nie podróżowałam - typowa nowość.
Mam nadzieję, że odkryję w sobie wędrownika i uda mi się zobaczyć wiele...
Języki: angielski bardzo dobrze, niemiecki podstawy.

Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia w trasie

KONTAKT: GG: 7677513 MEIL: annise20@gmail.com

Ostatnio edytowany przez Ann (2010-04-09 19:51:08)

#83 2010-04-09 17:46:41

SoniaM

Użytkownik

Punktów :   

czeeść! jestem Sonia, mam 20 lat i studiuję w
Opolu Filologię Słowiańską o spec. serbsko-chorwackiej.

Też jestem tutaj nowicjuszką - jakoś ostatnio bardzo mnie korci, żeby
pojechać gdziekolwiek stopem, jednakże moi znajomi nie bardzo kwapią
się do takiej przygody..

Mam nadzieję, że gdy już przeżyję kilka takich wypraw to zląduję
wreszcie na moich kochanych Bałkanach.
Pozdrawiam wszystkich.

kontakt: gg- 7140492, mail- sonia.mlodzianowska@gmail.com, tel.- 728657406

#84 2010-04-10 14:27:37

Kasiek

Użytkownik

Punktów :   

Siemano !!
Z tej strony Kasia Mrowiec , rocznik 90 , pochodze z jakże cudnej mieściny miodem i piwem płynącej czyli Żywca . Obecnie mieszkam w Krakowie i studiuje tu Ekonomie .Co lubie hmm sporty wszelakie , codzień odwiedzam basen , zimą jeżdże na desce , jeżdże konno . Na chwile obecną moim środkiem transportu jest rower .Czytam literature fantasy , słucham rocka ,metalu , grunge i różnych takich dziwnych . Niebyłam jeszcze na rzadnej dłuższej wyprawie stopem , ale zwiedziłam Portugalie , Włochy i Hiszpanie . Mam nadzieje że uda mi się z Wami gdzieś wybrac.
tel.790506203
gg21230818
zam. Kraków Grzegórzki

#85 2010-04-10 19:02:31

asiulczos

Użytkownik

4255324
Punktów :   

witam! Asia ze Słupska, jednakowoż studiuję medycynę w Gdańsku:) mam na koncie kilka wypraw a'la CS+autostop... czyli po kosztach (Grecja, Bulgaria, Finlandia) interesują mnie wszelkie wyjazdy tudzież spotkania z ludźmi o szerokich horyzontach i otwartych umysłach:) najlepiej przy piwku;) jechać mogę w zasadzie wszędzie, bo dla mnie ważniejsza jest sama podróż niż chodzenie po muzeach itp. rocznik 85, pozdrawiam!!!

#86 2010-04-10 19:42:42

Rozalka

Użytkownik

Punktów :   

Cześć
Jestem Kinga. 20 lat mam:) Studiuję w Poznaniu specjalną pedagogikę. Stopem jak na razie pokonywałam dość krótkie dystanse, ale strasznie to lubię. A co poza tym lubię? Bluesa, dźwięk harmonijki ustnej, śpiewanie gospel, gitarę i w ogóle muzykę. Żeby coś się działo, niebanalne, niecodzienne sytuacje;) I powłóczyć się lubię czasem. Ciekawi mnie Albania, może ktoś tam się wybiera?

rozalka-olaboga@o2.pl
gg: 8559516

#87 2010-04-11 13:28:38

Iwona

Użytkownik

3728713
Punktów :   

Widzę, że z moich okolic mało tutaj ludzi... ale mam nadzieję, że wszyscy spotkamy się na trasie Doświadczenia w autostopowaniu niestety nie mam, ale za to mam dużo pomysłów i energii, więc myślę, że wspólnie z kimś bardziej doświadczonym uda mi się wyruszyć w bliższą czy dalszą podróż

Jeśli chodzi o moje okolice to jestem ze Zdzieszowic (na pięknej Opolszczyźnie ;P), a obecnie studiuję psychologię na Uniwersytecie Śląskim w Katowicach. Mam 20 lat i nieskończoną liczbę zainteresowań. Nie mogę żyć bez sportu zwłaszcza biegania, jazdy na rowerze i siłowni. Lubię ludzi o szerokich horyzontach, z którymi można pogawędzić na każdy temat.

Kontakt: iwi-90@tlen.pl, gg 3728713

life is a journey . travel it well

#88 2010-04-13 10:26:11

Majkuś

Użytkownik

5190075
Call me!
Punktów :   

No to i przyszedł czas na mnie;)

Jestem Mateusz i niedługo stuknie mi 20 lat studiuję sobie na UMK administrację (1 rok)  a pochodzę z malowniczego i starego miasta jakim jest Chełmno.
Jeśli chodzi o zainteresowania to muzyka, muzyka i jeszcze raz muzyka no i fotografia Lubię reggae i metal i czasami jakiegoś dobrego bluesa posłuchać

kontakt:
GG: 5190075
mail: maik007@wp.pl

#89 2010-04-15 20:52:18

Dredziara

Użytkownik

Punktów :   

Marysia Achtenberg, rocznik '89. Studentka Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu, kierunek- gospodarka przestrzenna.
Mieszka 50 km od Poznania, ale w sumie jej całe życie toczy się w stolicy Wilekopolski.
Uwielbia podrózowac, poznawac nowych ludzi i nowe mejsca, w wolnych chwilach czyta książki (często podroznicze), słucha reggae i (najczesciej) polskiego rocka, czasami gra na skrzypcach (skonczyla szkole muzyczna:P)

Przez statni rok mieszkala w miasteczku miedzy Kolonią a Bonn, to tam narodzila się jej pasja do poznawania nowych miejsc!

NIGDY nie podrozowala autostopem:P

Liczę na Waszą pomoc:D

#90 2010-04-20 11:12:09

51%Devil49%Angel

Użytkownik

Punktów :   

Cześć mam na imię Jola, niektórzy mogą mnie już znać z podróży stopem do Berlina a dla innych mogę być po prostu znajomą ze Szczecina. Jestem z rocznika 89 i studiuję etnologię w Szczecinie. Ogólnie jeżeli mam gdziekolwiek pojechać to już czuję się szczęśliwa i nakręcam się na podróż. W sumie na takiej zorganizowanej wycieczce stopem byłam tylko 2 razy, ale wcześniej zdarzało mi się łapać w sytuacji gdzie nie miałam pieniążków na autobus, gdzie to nie były duże odległości. Jeżeli chodzi o podróże to chciałabym zwiedzić cały świat.
Jeżeli ktoś chciałby się ze mną skontaktować to jest moje gg: 3294117

#91 2010-04-20 11:58:38

Merk

Użytkownik

Punktów :   

Nazywam się Adam, jestem ze Szczecina i nienawidzę podróżować, poznawać nowych ludzi, przeżywać przygód, ale nienawidzę w sposób behawioralny, więc moją nienawiść muszę empirycznie sprawdzić

Jest jeszcze długa lista rzeczy, których nienawidzę, n.p. książki i filmy o tematyce post-apokaliptycznej, Quentin Tarantino, Stosunki Międzynarodowe, Lars von Trier, Rammstein, Korpiklaani.

I nie chciałbym zwiedzić całego świata:p

Co do podróży autostopowych to miałem epizodyczne przygody w Czechach i na Słowacji.

Wypadało by podać numer gg. 9424334

PS. Cześć Jola

PSS. ciebie tez nienawidzę

Ostatnio edytowany przez Merk (2010-04-20 12:03:06)

#92 2010-04-22 10:53:04

donia

Użytkownik

9495146
Punktów :   

Witam!

Jestem Dominika
aktualnie Lublin! Pochodzę z okolic Białej Podlaskiej.
Studentka KULu
rocznik '88
Małe doświadczenie w jeżdżeniu na stopa ale zawsze jakieś tam jest:) głównie po Polsce.

gg 9495146
pozdrawiam

#93 2010-04-23 16:14:53

Tina

Użytkownik

8477907
Punktów :   

Hej,
Nazywam się Justyna, (rocznik '90), jestem z Chorzowa. Aktualnie na I roku Filologii Polskiej na UŚ.
Odkąd pamiętam marzyłam o przygodach i podróżach : )
Uwielbiam czytać książki (różne: fantasy, thrillery, kryminalne, klasykę etc). Muzyki też słucham najróżniejszej, od poezji śpiewanej (Grechuta, Niemen), przez muzykę filmową, rock i co tam mi się jeszcze podoba... Filmy też różne. Właściwie można powiedzieć, że słucham muzyki, czytam książki i oglądam filmy, które pasują do mojego aktualnego nastroju : ) Aha uwielbiam Dr Housa
Lubię też gotować nowe potrawy (moja rodzina niestety nie jest tak nastawiona na nowości jak ja).
Co do autostopu: nigdy w ten sposób nie podróżowałam.
Ogólnie jakikolwiek pomysł z mojej strony, dotyczący jakiejś wyprawy, jest przez mich przyjaciół zbywany gadką o niebezpieczeństwie. Mówią, że mam szalone pomysły i dziwnie na mnie patrzą słuchając moich planów : )
Myślę, że z Wami mogłabym wreszcie zacząć spełniać swoje marzenia.
Piszcie jak tylko macie pomysł na jakąś podróż. Mam prawie cały lipiec i sierpień wolny (a w każdym razie nic mi nie wiadomo by był zajęty). Myślałam nad jakąś wyprawą po Europie. Po głowie chodzi mi tysiące pomysłów i możliwych tras.
Aktualnie zastanawiam się nad podróżą przez Słowację na Węgry (zahaczyć o Budapeszt i może coś jeszcze) i potem do Rumunii (Transylwania! i pewnie coś jeszcze), na koniec powrót przez Ukrainę...
Jeśli ktoś jest zainteresowany, to niech pisze!
Generalnie chciałabym zwiedzić cały świat i na prawdę jest mi jedno od czego zacznę  : )
Byłam już na Słowacji i w Austrii.
Do poczytania mój profil na CS:
https://www.couchsurfing.org/profile.html
Ekm... Ale się rozpisałam. No cóż, musicie mi to wybaczyć, to chyba przez to, że już myślę o wakacjach (zamiast o sesji).
Pozdrawiam!
Kontakt:
gg: 8477907
email: tina.1luty@op.pl

#94 2010-05-07 13:52:27

Ania1989

Użytkownik

4381705
Punktów :   

Witam wszystkich,

Mam na imię Ania, 30.12.1989-> lat 20 Studiuję turystykę i rekreację (obecnie 2. rok) na Uniwersytecie im. Adama Mickiewicza w Poznaniu. Mieszkam w Puszczykowie, 15 km na południe od Poznania- tuż przy Wielkopolskim Parku Narodowym

Z racji kierunku studiów, zaczęła rozwijać się we mnie podróżnicza pasja. Ponadto, uwielbiam piesze wędrówki górskie, śpiewać, tańczyć, robić zdjęcia w skali makro. Uczę się grać na gitarze.

Nigdy wcześniej nie podróżowałam autostopem, ale już od dłuższego czasu o tym myślę, tylko niestety nie mam nikogo do pary (także jeśli ktoś ma ten sam problem- zapraszam na gg). Wydaje mi się, że nie ma nic fajniejszego niż podróże trampingowe- wtedy mamy ogromną szansę na poznanie najpiękniejszych zakątków świata...

Ostatnio edytowany przez Ania1989 (2010-05-07 13:53:07)

#95 2010-05-07 20:09:45

The_natural

Użytkownik

7003013
Punktów :   

Witam.
Mam na imię Wojtek. Po wakacjach bede mial 20 lat:) Studiuje na Politechnice Gdanskiej transport. Mieszkam tez w Gdańsku.

Dopiero w tym roku myslac o tym co bede robil w wakacje, pomyslalem o jakiejs rzecyz ktora bede mogl przez wiele lat wspominac, ktora jest jednoczesnie nie taka prosta i odrobine szalona. Pomyslalem o podrozy stopem na zachod Europy a moim celem Barcelona. Nigdy wczesniej nie podrozowalem w taki sposob wiec do zrealizowania tego celu potrzebuje najlepiej jakies podrozniczki plci pieknej. Pozdrawiam:)

<----Odwiedziło już Nas!! : ) Serdecznie zapraszam do rejestracji to nic nie kosztuje!! :)

Stopka forum

RSS