To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące
Jak to mialo miejsce w przypadku Drezna, wszystkich przyjezdnych ktorzy sa chetni na wyjazd centralnie z Wrocka przenocuje .
Nocleg mozna polaczyc z jakims wypadem na miasto - i moze wlasnie 'grill na wyspie' bylby dobrym poczatkiem weekendowej imprezy w Berlinie ...
Osoby szukające współtowarzyszy proszone są o kontakt harmoniusz@tlen.pl Najlepszym wyjściem byłoby oczywiście zorganizowanie jakiegoś grilla ( Wyspa ) w celu omówienia wszyskich drobiazgów wyprawy i zapoznania się.
ja byłabym bardzo chętna na ten wyjazd...tylko ze jestem z Torunia i nie wiem czy znajdzie sie ktos z kim moglabym jechac:P angielski komunikatywny, niemiecki jakies tam podstawy:) szukam pary wiec jakby co to gg 12364541:)
paluszankaUżytkownik
ja odpadam gdyż nie lubie Niemców oraz mam wtedy kolo(sob! ;/ ), na ktorym musze byc. Ale jakby ktos chcial wyruszac z wro w sob, to moge zagwarantowac nocleg pt/sob
Użytkownik
Może i ja bym się skusiła.. Tylko plany muszę pozmieniać
mam rozumieć ze nocleg i imprezę na miejscu załatwia jedna osoba.
ps
a wyjazd grupowy z Wrocławia, czy każdy dojeżdża z innej części polski i wszyscy spotykamy się w berlinie
ps2.;p
ja preferuje ognisko, chyba ze pogoda będzie do kitu
Ostatnio edytowany przez aria (2010-04-05 11:45:15)
poczekajmy na pana kierownika, to się dowiemy co i jak:)
Panie Kerowniku , gdzieś Pan jest?
Malwiszcze napisał:
Ja jestem chętna - muszę jeszcze tylko kumpele namówić
co by samej nie jechać - chyba, że ktoś przez przypadek wyrusza z okolic Gliwic??
W Sumie zobaczę, jak z meczami ^^ Bedę miał, możemy nawet wyruszyć jak coś po południu w Sobotę
I zostać Do PoniedizałkU?
Jak cos bedę miał na uwdzę twoje zapytanie.
David TrampAdministrator
przespać zawsze się można na lotnisku (sa tam chyba nawet 3) bądź na dworcu
albo plenerowo Tiergardenerze:)
całkiem przyjemnie może być
Użytkownik
ja jednak nie dam rady przełożyć planów, ale strasznie bym chciała z Wami pojechać, ehh..
Pawel_BartnikAdministrator
Tak wlasnie planuje:D tylko go wymyje i rozkrece zeby mniej zajmowal;) pracuje nad noclegami i tez namawiam ludzi z berlina zeby przylaczyli sie wieczorem do nas do wspolnej zabawy;) zobaczymy co z tego wszystkiego wyjdzie;) ale jedno jest pewne- bedzie dobrzeeee:D
Pawel_BartnikAdministrator
Stan na chwilę obecna:
15 osób na 100% zdecydowanych
12 osób, które mi jeszcze nie potwierdziły
10 pewnych miejsc noclegowych na chwilę obecną na mieszkaniach
4 osoby+ ich znajomi z Berlina nie mogą nocować, ale na 100% potwierdzili że wpadaja na grilla z nami sie pobawic, a kilka da jeszcze znac.
Biorę na 100% grilla. Jak ktoś się zdecyduje juz na 100% (licze tylko te osoby do tego grona, ktore sie do mnie na pw czy gg odezwaly) to sobie na karteluszkach pozapisuje i poszukam mu jakiejs pary jesli nawet na razie nia ma. Jak mam kogos zapisanego na kartce 100% to przynajmniej wiem wtedy ile tak naprawde musze zalatwic noclegow;) Jeslii ktos ma jakies noclegi (tak jak Pamela skolowala nam juz) no to kolowac kolowac i dawac mi znac;)
bardzo chetnie bym sie z Wami zabrała!!!
Nigdy wcześniej nie brałam udziału wtakich wyjazdach więc fajnie gdybym mogła dołączyc do doświadczonego partnera...
Może ktos wyjeżdża z Gniezna? ew. Poznań?
Czekam na info Ann
Użytkownik
Cześć. Byłbym chętny na wyjazd. Nie mam niestety pary, jestem z Lublina, może ktoś z tych okolic chciałby się do mnie przyłączyć? Ewentualnie z miasta typu Warszawa, Kielce- to mógłbym dojechać. Nie mam wielkiego doświadczenia w jeżdżeniu stopem ale coś tam próbowałem i szło ok. Potrafię się wysłowić po angielsku Moje gg: 4352126, na forum też będę zaglądał
Hej! Co tu taka cisza? Nikt nie przewidział, że pogrzeb prezydenta będzie w Krakowie, więc mam propozycje o przełożenie wyjazdu do berlina na za tydzień, przed weekendem majowym..co Wy na to? Polacy będą się zjeżdżali do Krakowa, a my w Berlinie, trochę nie ładnie..