To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące
Administrator
Jeśli ma ktos info o jakims kierowcy, ktory rusza w dłuższą trase i na bank moze kogos zabrac no to tutaj mozna pisac;)
Administrator
W nastepny weekend znaczy 24-25 kwietnia jeden naprawde zarąbisty gościu jedzie zza Krakowa przez Kraków i Wrocław na Koln w Niemczech- jakby ktos mial ochote sie zabrac to żaden problem
W ten poniedzialek rano z Wroclawia do Boleslawca i wieczorem badz na 2 dzien powrot. Chlopak w naszym wieku w półdostawczym. Na tej trasie zreszta kursuje bardzo czesto.
W niedziele jeden gosciu laduje sie we Wloszech i bedzie jechal przez Niemcy na Danie jakby ktos moze mial ochote:D np z Berlina sie zabrac na Danie
Użytkownik
Pawel_Bartnik napisał:
W ten poniedzialek rano z Wroclawia do Boleslawca i wieczorem badz na 2 dzien powrot. Chlopak w naszym wieku w półdostawczym. Na tej trasie zreszta kursuje bardzo czesto.
Paweł, daj mi namiar na tego kolesia;] Fakt, że ja jadę jutro do Bolesławca, ale wracam w poniedziałek do Wro, może akurat uda mi się z nim dogadać
Użytkownik
jakby ktoś miał namiary na kogoś wracającego z Włoch w okolicach 3-4 maja do Polski to prosiłabym o kontakt
Administrator
O wszystkich takich namiarach na kierowców, z ktorymi mozna by wrocic z wyscigu do Rimini do Polski dam znac.
Mam namiary na goscia, ktory non stop jezdzi na Niemcy, czasami Holandia i Belgia, Zdarzaja się Czechy czy tez Węgry. Startuje z Poznania, ale czasami jezdzi tez przez Wroclaw czy Opole. Wiec jesli ktos bedzie sie w tamte kierunki chcial wybrac to bede do niego pisal kiedy dokladnie i skad rusza. Berlin, Hanover itd to u niego bardzo tak raz w tygodniu na miekko. Moze zabrac jedna osobe zle bardzo czesto jezdza 2-3 autami naraz wiec wtedy moze kolejne osoby do kolejnych aut wpychac. A u nich w firmie jest kolo 50 aut wiec rzaden problem dla niego sie do kumpli odezwac kiedy i gdzie jada.