AutoStop

To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące

Ogłoszenie

Przenosiny forum!:) Od dzisiaj to forum na wielotematyce zostanie jedynie naszym archiwum- nie będą mogli się już rejestrować nowi użytkownicy, czytać wypowiedzi będą mogły także osoby nie zalogowane, nie będzie można tworzyć nowych tematów, wątków i odpowiadać na nie. Adres nowego forum na naszym serwerze- brak reklam i pełna kontrola nad tym co się tam dzieje oraz z fajniejszą nazwą jest pod adresem: www.autostopik.pl Zapraszam wszystkich do rejestracji na naszym nowym forum- wszystkie tematy przeniosłem więc od razu możecie je kontynuować. Jeśli tylko macie ochotę to adres naszego forum możecie jak najbardziej rozreklamowywać wśród znajomych :) NOWE FORUM: www.autostopik.pl

#1 2010-04-16 16:27:34

Pawel_Bartnik

Administrator

8448589
Call me!
Punktów :   

Aktualne kursy kierowców

Jeśli ma ktos info o jakims kierowcy, ktory rusza w dłuższą trase i na bank moze kogos zabrac no to tutaj mozna pisac;)

#2 2010-04-16 16:30:51

Pawel_Bartnik

Administrator

8448589
Call me!
Punktów :   

Re: Aktualne kursy kierowców

W nastepny weekend znaczy 24-25 kwietnia jeden naprawde zarąbisty gościu jedzie zza Krakowa przez Kraków i Wrocław na Koln w Niemczech- jakby ktos mial ochote sie zabrac to żaden problem

W ten poniedzialek rano z Wroclawia do Boleslawca i wieczorem badz na 2 dzien powrot. Chlopak w naszym wieku w półdostawczym. Na tej trasie zreszta kursuje bardzo czesto.

W niedziele jeden gosciu laduje sie we Wloszech i bedzie jechal przez Niemcy na Danie jakby ktos moze mial ochote:D np z Berlina sie zabrac na Danie

#3 2010-04-16 16:57:59

stokrotkabc

Użytkownik

7553292
Punktów :   

Pawel_Bartnik napisał:

W ten poniedzialek rano z Wroclawia do Boleslawca i wieczorem badz na 2 dzien powrot. Chlopak w naszym wieku w półdostawczym. Na tej trasie zreszta kursuje bardzo czesto.

Paweł, daj mi namiar na tego kolesia;] Fakt, że ja jadę jutro do Bolesławca, ale wracam w poniedziałek do Wro, może akurat uda mi się z nim dogadać

...a ja mam swą gitarę, spodnie wytarte i buty stare, wiatry niosą mnie...

#4 2010-04-17 21:18:44

blueberries

Użytkownik

3149103
Punktów :   

jakby ktoś miał namiary na kogoś wracającego z Włoch w okolicach 3-4 maja do Polski to prosiłabym o kontakt

#5 2010-04-19 13:26:21

Pawel_Bartnik

Administrator

8448589
Call me!
Punktów :   

O wszystkich takich namiarach na kierowców, z ktorymi mozna by wrocic z wyscigu do Rimini do Polski dam znac.
Mam namiary na goscia, ktory non stop jezdzi na Niemcy, czasami Holandia i Belgia, Zdarzaja się Czechy czy tez Węgry. Startuje z Poznania, ale czasami jezdzi tez przez Wroclaw czy Opole. Wiec jesli ktos bedzie sie w tamte kierunki chcial wybrac to bede do niego pisal kiedy dokladnie i skad rusza. Berlin, Hanover itd to u niego bardzo tak raz w tygodniu na miekko. Moze zabrac jedna osobe zle bardzo czesto jezdza 2-3 autami naraz wiec wtedy moze kolejne osoby do kolejnych aut wpychac. A u nich w firmie jest kolo 50 aut wiec rzaden problem dla niego sie do kumpli odezwac kiedy i gdzie jada.

<----Odwiedziło już Nas!! : ) Serdecznie zapraszam do rejestracji to nic nie kosztuje!! :)

Stopka forum

RSS