To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące
Użytkownik
byłabym chętna, ale zależy od daty
Tak jak napisałam wyżej - dla mnie data praktycznie nie gra roli. Mogę się dopasować do większości, jeżeli zajdzie taka potrzeba. Nie mam stopowej pary, więc super by było jakby ktoś z Wrocławia potowarzyszył mi w podróży Noclegi standardowo już CS. Jeżeli chodzi o cele to Wiedeń jest moim priorytetem. Nie wykluczam jednak innych miejscowości. Wszystko do dogadania.
Użytkownik
ja w majówkę odpadam..
Hm... majówka nie byłaby zła. Czas mam, ale wyruszyłabym tylko gdyby znalazła się dla mnie jakaś doświadczona połówka, bo to byłaby moja pierwsza autostopowa przygoda
ja moge wyruszyc juz w czwartek w nocy pociagiem by troszke zaoszczedzic czasu:)
Kurcze moj plan z wyjazdem na majowke do Lwowa chyba jest ku schyłku wiec...
Ja jestem chetny na Ten wyjazd:)
To jak sie organizujemy?????
jak pamietam w Czechach bilety były w podobnej cenie jak u nas...
z Bratysławy do Wiednia jest około 150 km w lini prostej wiec to pokonałoby sie szybciutko
Moj zazrys jesli chodzi o stopa
Wyjazd w pt Rano z Wrocławia....
i do godziny 15 bysmy musieli dotrzec do Bratysławy:) plus minus w sobote rano wyjazd to Wieden i tam zostajemy do poniedziałku... co ty na to:>???
Drugi pomysł
Wyjazd w Czwartek w nocy i lecimy pociagiem jak najdalej sie da i od pt startujemy na stopa pewnie byłaby to jakas miejscowosc w Czechach...
Co ty na to....
Widzę, że zainteresowanie nikłe... czy ktoś się wybiera ze Śląska?? Bo zastanawiam się też nad wypadem w góry i muszę się zdecydować w końcu ;P Mam jeszcze pytanko, ile kasy mniej więcej kasy trzeba sobie policzyć na taki wyjazd?
ja za Wiedniem ale po majówce
a na wyjazd nie trzeba pieniędzy:)
Też chętnie bym się wybrał, ale raczej po majówce, tylko problem w tym że 7,8 14 i 15 maja mam zajęte (kurs masażu ). Więc chyba tylko pozostaje majówka.
Co do pieniędzy to potwierdzam słowa Pam - nie trzeba nic. Ja na wypadzie do Berlina (sobota rano - poniedziałek wieczór) wydałem tylko 21,20 zł (20zł mandatu za głupotę + 1,20zł bilet tramwajowy we Wrocławiu który też był zbędny)
Użytkownik
a moze jednak bym się zabrała z Wami w weekend majowy, tylko czy jedziecie w końcu?
Użytkownik
Nowłaśnie, jak tam ten wyjazd do Wiednia? Jest ktoś zdecydowany?
Użytkownik
A skąd ty jesteś imbra?
Ktoś się jeszcze pisze?
W razie czego pisać śmiało na gg
Ostatnio edytowany przez domeeneeck (2010-04-24 09:42:30)
Użytkownik
ja bym chyba miała parę i bym jechała od siebie z Krk, ale mogłabym wyjechać dopiero w pt po zajęciach, czas mam do wtorku - tzn na wtedy bym przewidywała ostateczny powrót Może mogłabym zwerbować jeszcze kogoś dla kogoś kto nie ma pary, tylko że penwie z Krk..