To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące
Administrator
Zwiedzanie tego miasta i przy okazji kto by mial ochote to w tych dniach graja tez dziewczyny z Gwardii Wroclaw. Mielibyśmy sprzet do kibicowania od klubu kibica i zobaczymy jak z wejsciowkami. Tak w miedzy czasie w zwiedzaniu mozna by bylo troche sobie pokrzyczec;) nocleg juz zaczalem kolowac:)
Administrator
1. Pawel Bartnik (na 100% jade)
o fajny pomysł.
Jak z dojazdem na miejsce.?:> autostop czy z tym "klubem kibica".?
i wstępnie jak można oszacowac koszty.?
wstępnie zainteresowany
Administrator
Ja tam czy siak autostopem:) i do tego namawiam- zawsze cos ciekawego sie moze wydarzyc:)
Jelsi chodzi o zwiedzanie i pobyt tam no to jazda za free, nocleg no to bankowo cos musze wykombinowac za free bo na dworze to za zimno, a jedzenie na 2 dni to z chaty bierzesz wiec bez meczu no to grosze a z meczem to jak bede wiedzial to bede pisal bo narazie jest pomysl i niedlugo bede wiedzial jak to wyglada ze strony Gwardii:)
Jak tak, to się pisze na wyjazd.
Ja i jeszcze koleżanka też chce się wybrać.
czyli narazie 3 osoby.
Administrator
Moj kumpel Kuba ( moze za jakis czas ie wypowie bo rzadko na forum zaglada), ktory defakto wymyslil termin tego wypadu tez bankowo smiga. Wiec juz 4
Hejka
Wreszcie sie Pawelku doczekales mej wizyty na forum
Tak wiec, jak juz Pawelek wczesniej wspomnial, pomysl powstal z checi pokibicowania dziewczynom w trakcie turnieju finalowego Final Four w siatkowce kobiet. Gwardia jako jedyny kobiecy klub w Polsce bedzie grala w tym prestizowym turnieju, wiec warto by bylo je wesprzec nie tylko duchem, ale rowniez cialem .
Ale przejde do szczegolow:
a) bilety na turniej:
- dzienny (normalny) -> 9 euro
- dzienny (ulgowy) -> 6 euro
- weekendowy (normalny) -> 16 euro
- weekendowy (ulgowy) -> 10 euro
b) mozliwosc przejazdu tam-powrot autokarem z Klubem Kibica Gwardii:
- cena -> 30 zł
- warunek -> musi sie uzbierac grupa 50 osob aby zapelnic autokar
- nocleg -> brak szczegolow
c) wiecej szczegolow o turnieju na stronie WWW: http://www.dresdnersportclub.de/689-0-F … +2010.html
Jesli macie ochote jechac z Klubem Kibica lub macie inne pytania to prosze o kontakt:
tel: 691 773 858
gg: 2989567
mail: crazyman_17@wp.pl
Ja oczywiscie pisze sie na stopa
Pozdrawiam
Tofik
Administrator
Ja np zeby nie bylo watpliwosci jade stopem do Drezna i tez na taka wyprawe zbieram ekipe (z calej Polski a nie tylko Wroclaw zeby nie bylo watpliwosci) i tam przez weekend zwiedzamy a jesli ktos ma ochote to moze tez wbic na mecz- ja osobiscie zobacze jak wyjdzie mi z funduszami to wtedy przed samym wyjazdem bede wiedzial czy na sam mecz tez wbijam;)
Jelsi chodzi o noclegi zaczalem juz kolowac
Dobra, takie pytanko, jak z tym noclegiem w Dreźnie.? I kiedy, kolo której godziny wyjeżdzacie z Wrocka.?
I czy spotykamy sie na miejscu w Dreźnie czy w Polsce jeszcze i dopiero potem w droge.? Bo ja z kumpelą musimy przejechać z drugiego konca Polski [Rzeszow], więc wolalbym wiedziec wcześniej jak sobie czas rozplanować, żeby było dobrze.
Odnośnie tego o co zapytałeś Daniel, to Paweł mi powiedział ostatnio że wyjazd byłby wcześnie z rana w sobotę z Wrocka (ok. 6). Więc pomyślałem, że może przyjechalibyście z koleżanką dzień wcześniej (piątek) do Wrocka i przenocowali u mnie?
Nie martw się Sandraa - dla mnie to też będzie pierwszy wypad autostopowy .
kurde i kolejne ćwiczenia z 'historii polski XXw.' na których mnie nie-będzie..
myślę, że nie-byłoby problemu, jeszcze sie jej spytam, chyba, że sama się wkońcu odezwie w tym temacie..
Administrator
Wiec jest juz jeden nocleg dla 2 osob zaklepany u Agnieszki oraz dyskutuje z takim jedym sympatycznym murzynem:D U niego 2 bankowo ale mozliwe ze uda sie wiecej- skoro nas narazie jest 6 no to mysle ze powinno mi sie udac go przekonac na 4 osoby;)
System nie odezwę się - Tobie się tylko wydaje że to czytasz;)
co do wizyty we Wrocławiu to mnie pasuje, bo ostatnimi czasy miałam ochotę się tam w końcu wybrać
a reszta planu i tak zależy od Ciebie, bo ja się nie znam:)
Tofik napisał:
Odnośnie tego o co zapytałeś Daniel, to Paweł mi powiedział ostatnio że wyjazd byłby wcześnie z rana w sobotę z Wrocka (ok. 6). Więc pomyślałem, że może przyjechalibyście z koleżanką dzień wcześniej (piątek) do Wrocka i przenocowali u mnie?
Więc możesz się nas spodziewać w Wrocławiu gdzieś popołudniu.
Dzięki wielkie.
Pawel_Bartnik napisał:
Wiec jest juz jeden nocleg dla 2 osob zaklepany u Agnieszki oraz dyskutuje z takim jedym sympatycznym murzynem:D U niego 2 bankowo ale mozliwe ze uda sie wiecej- skoro nas narazie jest 6 no to mysle ze powinno mi sie udac go przekonac na 4 osoby;)
Nocleg na zasadzie CouchSurfing.? heh.
Ostatnio edytowany przez System (2010-03-15 23:13:41)
Spoko, będę Was wypatrywał na autostradzie (bo rozumiem że przyjeżdżacie stopem).
A Paweł odnośnie tych 6 osób, to rozmawiałem dzisiaj z Sandera i ona się jeszcze zastanawia, ale jakby co to ona by jechała jeszcze z koleżanką. Jutro ma mi dać znać co i jak. Jakby co to obydwie są kompletnie zielone w temacie stopa . Więc dobrze rozplanuj grupki, czyli kto z kim
....
Administrator
Co do podzialu na pary- spoko maroko, każdy "nowicjusz" będzie miał kogoś doświadczonego:)
A nocleg na zasadzie CS ale wykołowany na nk:D do takich normalnych najzwyklejszych ludzi z Dresden napisałem;) Ogólnie tydzień temu było by łatwiej bo teraz mają przerwe semestralną wiec studenci wyjechali, no ale da rade;) W razie co u mnie też może ktoś nocować