AutoStop

To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Komputery

Ogłoszenie

Przenosiny forum!:) Od dzisiaj to forum na wielotematyce zostanie jedynie naszym archiwum- nie będą mogli się już rejestrować nowi użytkownicy, czytać wypowiedzi będą mogły także osoby nie zalogowane, nie będzie można tworzyć nowych tematów, wątków i odpowiadać na nie. Adres nowego forum na naszym serwerze- brak reklam i pełna kontrola nad tym co się tam dzieje oraz z fajniejszą nazwą jest pod adresem: www.autostopik.pl Zapraszam wszystkich do rejestracji na naszym nowym forum- wszystkie tematy przeniosłem więc od razu możecie je kontynuować. Jeśli tylko macie ochotę to adres naszego forum możecie jak najbardziej rozreklamowywać wśród znajomych :) NOWE FORUM: www.autostopik.pl

#1 2010-02-19 06:17:04

Pawel_K

Użytkownik

Punktów :   

Morze Czarne lato 2010(sierpień)

Witam. To mój pierwszy post.
Mam chęć na Ukraine. Już raz byłem w Zelazowym porcie( czy jakoś tak). Jak dobrze pamiętam to nocleg tam kosztuje około 70 hrywien( za dobę albo za domek). Dopytam się nauczyciela, który organizuje tam wycieczki ile dokładnie. Oczywiście można skorzystać z dobroci ludzi i rozbić namiot na podwórku:).  Ktoś by się pisał na taki wyjazd?

#2 2010-04-01 20:02:46

lindi

Użytkownik

7361214
Punktów :   

Re: Morze Czarne lato 2010(sierpień)

ja mogę w 1 połowie sierpnia

#3 2010-04-01 21:41:54

KAROLser

Użytkownik

2013235
Call me!
Punktów :   

Re: Morze Czarne lato 2010(sierpień)

ja tez jesli to jest nastawienie na zwiedzanie a nie sidzenie nad morzem

<----Odwiedziło już Nas!! : ) Serdecznie zapraszam do rejestracji to nic nie kosztuje!! :)

Stopka forum

RSS