To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące
ehhh, no żal tym bardziej, ale w góry muszę jechać co pewnie rozumiecie Szkoda, że nie mogę być z Wami, sam mógłbym udostępnić conieco miejsca, a nawet zorganizować domówkę ale co nie ucieknie to tylko poczeka do następnego razu
Jestem pewien, że będziecie się dobrze bawić, a na następnym spotkaniu będę już mógł być razem z Wami
tymek napisał:
ehhh, no żal tym bardziej, ale w góry muszę jechać co pewnie rozumiecie
Szkoda, że nie mogę być z Wami, sam mógłbym udostępnić conieco miejsca, a nawet zorganizować domówkę ale co nie ucieknie to tylko poczeka do następnego razu
Jestem pewien, że będziecie się dobrze bawić, a na następnym spotkaniu będę już mógł być razem z Wami
Domówka powiadasz...
Piszę się na ten weekend po świętach bo w ten niestety również obowiązki wzywają.
Administrator
Wyjezdzamy jutro rano. W ciagu dnia zwiedzamy wasze miasto. Wtedy mozna sie juz ze mna zdzwonic i do nas podbic- bylo by bardzo fajnie;)
A wieczorem:
Spotykamy sie wszyscy na starym rynku o 18.00 pod pomnikiem Adama Mickiewicza. Bez problemu bedzie mozna nas poznac po plecakach;) Zapraszam wszystkich z Krakowa i jak cos to bierzcie znajomych to sie wspolnie pogawimy a znajomi moze sie wkreca w nasz autostop (mowie z doswiadczenia).
Biore grilla. Na miejscu pomysli sie co dokladnie robimy wieczorem.
Pawlo podaj mi Twój nr tel to się zgadamy Oczywiście stopem jedziecie? Chętnie połażę z Wami, jeśli nic mi nie wypadnie. Ja jednak na potańcówki się nie wybiorę bo jeszcze post ale gril na miasteczku chętnie
Dozobaczenia
Administrator
Do mnie kom 510264088 wiec dzwonic jak ktos bedzie chcial sie do nas przylaczyc przed 18 albo po;)
Charmain napisał:
tymek napisał:
Szkoda, że nie mogę być z Wami, sam mógłbym udostępnić conieco miejsca, a nawet zorganizować domówkę ale co nie ucieknie to tylko poczeka do następnego razu
Domówka powiadasz...
Piszę się na ten weekend po świętach bo w ten niestety również obowiązki wzywają.
+ w nawiązaniu do innego posta Charmain
Ok, możemy coś zorganizować. Najlepiej w Krakowie, może być jeszcze raz dla wszystkich, albo impreza integracyjna dla ludzi z Krakowa Jestem otwarty na wszystkie propozycje, z powyższej domówki się nie wycofuje, też mogę zrobić
Czekam tylko na konkrety kto kiedy może i ile osób byłoby chętnych
Jak będzie za mało to dopcha się znajomymi
Jak dla mnie każdy termin jest dogodny poza 16-24 kwietnia
Ewentualnie może być jakiś grill, albo cokolwiek innego
Ostatnio edytowany przez tymek (2010-04-03 20:25:02)
Użytkownik
tymek napisał:
Charmain napisał:
tymek napisał:
Domówka powiadasz...
Piszę się na ten weekend po świętach bo w ten niestety również obowiązki wzywają.+ w nawiązaniu do innego posta Charmain
Ok, możemy coś zorganizować. Najlepiej w Krakowie, może być jeszcze raz dla wszystkich, albo impreza integracyjna dla ludzi z KrakowaJestem otwarty na wszystkie propozycje, z powyższej domówki się nie wycofuje, też mogę zrobić
Czekam tylko na konkrety kto kiedy może i ile osób byłoby chętnych
Jak będzie za mało to dopcha się znajomymi![]()
Jak dla mnie każdy termin jest dogodny poza 16-24 kwietnia
Ewentualnie może być jakiś grill, albo cokolwiek innego
Jestem za Czuję potrzebę integracji haha ;p
Ooo to super Jak będziemy się integrować tak szybko jak na forum to kto wie co się będzie działo
A tak na poważnie napisz może Blueberries jakie terminy Ci odpowiadaja i ile osób może się pojawić i mniej więcej co robimy :]
Użytkownik
ile osób to pewnie zależy od terminu, a jeśli chodzi o termin to może 9.03? Wtedy powinnam być w Krk, bo w sobotę pillowfight Czy to za szybko?
A co będziemy robić, to co kto chce
Domówka też fajny pomysł, ja ze swojej strony oczywiście zapraszam na miasteczko, można też jeszcze coś innego wymyśleć. Piszę tak na szybko, więc za bardzo pomysłów innych nie mam, ale mam nadzieje, ze na cos fajnego wpadniemy
Tylko zeby osoby chetne byly ;>
Ok, to niech wstępnie będzie 9 kwietnia We wtorek napisze Wam co i jak z domówką, bo dwoje współlokatorów może pracować następnego dnia, ale mam nadzieję, że nie
Ale wstepnie niech będzie ta data :] To jest nas już dwoje. Jak dużo ludzi nie będzie to najwyżej wieczorem małym gronem pójdziemy nad Wisłę integrować się na winku
Ostatnio edytowany przez tymek (2010-04-03 20:41:59)
Jak dla mnie najbliższy poświąteczny wekend pasuje bo właśnie też wybieram się na pillowfight więc zostaje w mieście
Co do propozycji- jestem ugodowa w tej kwestii- jeśli bedzie pogoda w miare to moze jakiś plener
Użytkownik
Charmain - oj to widzę, że będziemy w przeciwnych drużynach
Właśnie liczę na to, że skoro jest pillowfight to ludzie zostaną w krk i uda się uzbierać ekipę
jakbyście robili impreze w sobote po pillow fight, a nie w piatek to bym wpadł..
Użytkownik
ooo jaaaa też się piszę...
Użytkownik
tymek - no, no ! To widzę będzie ostra walka ;p
A co do soboty to ja wieczorem chyba nie będę mogła, bo już inne plany mam..
Chociaż w sumie to jeszcze do końca nie wiem
Ostatnio edytowany przez blueberries (2010-04-04 17:20:23)